Välkommen till vår lilla ”spånskiva” där vi både blickar bakåt och framåt vad gäller smaker och mattraditioner från Gästrikland. Det kan gälla julbordet förr eller fest och vardag i vårt landskap.
Ann-Marie Björk från länsmuseet och Anne-Katrine Dunker berättar om gamla mattraditioner.
Men vi vill särskilt välkomna dig som har gamla släkttraditioner vad gäller recept både till jul och i andra sammanhang. Ta gärna med lite smakprover och recept som vi kan botanisera och diskutera kring.
Datum | Tisdagen den 23 november klockan 19.00. |
Plats | Studiefrämjandets lokaler. Norra Köpmangatan 12 A, Gävle. |
Servering | Vi bjuder på smakprover samt smaksatt julkaffe från Gevalia. |
Kostnad | Inget. |
Anmälan | Anmälan till Anita Hörnstein anita.hornstein@gmail.com,
070-225 26 45, senast 21 november. OBS: Planerar du att ta med något hemlagat smakprov, ange detta vid anmälan. |
Välkomna till en trevlig kväll önskar styrelsen för Slow Food Gästrikland!
Anmälan senast 21 november