Ett stort och varmt tack till alla kunder och lokalproducenter som tillsammans med oss gjort årets saluhall till en härlig och trevlig upplevelse. Tack än en gång!
Våra lyckliga vinnare under fredagens och lördagens tipsrunda på saluhallen. Ett stort grattis. Vinsten kommer från ICA Maxi.
Här kommer det utlovade receptet på Peston
Ingredienser:
50 g solrosfrö
1 kruka basilika
½ kruka persilja
1-2 st. vitlöksklyfta
100 g parmesanost
2 dl olivolja
½ tsk. vitpeppar
Tillagning:
Rosta solrosfröna. Mixa basilika och solrosfrön i en matberedare.
Lägg i vitlök och parmesanosten mixa ihop detta och arbeta ner olivoljan.
Det passar också väldigt bra att tillsätta ca 8 stycken torkade tomater.
Gör gärna en dubbel sats att ha i kylen.
Peston håller ca två veckor och kan användas till väldigt mycket.