Hej, kära Slow Food!
Vilket underbart väder det är idag ☀. Solen strålar och luften känns höstren och ”krispig”. Ett nytt ord som jag lärt mig av meteorologerna på tv. 🤓
På onsdag är det föreläsning om Projekt Testeboån. Sista anmälan imorgon.
Här kommer också inbjudan till årets sista Slow Träff, denna gång på Le Bôn, Gävles nya franska restaurang.
Vi har bokat plats för 15 gäster den 24 november. Restaurangen är i övrigt fullbokad den kvällen så vi kan inte få fler. Så först till kvarn gäller denna gång. Om vi blir fler kommer vi att tillämpa kösystem med plats vid eventuellt avbokning.
Restaurangen önskar att vi lämnar beställning på vad var och en vill äta en vecka innan så meddela mig vid anmälan är du snäll.
Menyn hittar du under https://www.lebonrestaurant.se/menu
Ha det gott så länge så hörs vi inom kort.
Med vänlig hälsning
Gertrud pua styrelsen Slow Food Gästrikland