Hej, kära Slow Food Vänner!

Det är verkligen kul att vi äntligen kan träffas igen och att vi kan
fortsätta vårt arbete för bättre, renare och mer rättvis mathållning.


Vi har mycket på agendan och här kommer en påminnelse om
vår Slow Träff den 30 september på Bergmans Fisk. Sista anmälningsdag
är den 27 september.
Vårt nionde medlemsbrev för i år kommer också här.
Som synes händer det mycket både i vår region och i övrigt.
Den 13 och 16 oktober bjuder vi in till korvtillverkningskurs
i Åmot tillsammans med Peter Hedman, pensionerad slaktare.
I dagsläget har vi bara tillgång till 10 platser och vi vet att intresset
är stort så anmäl dig så fort som du har möjlighet.
Vi hoppas att Peter kan erbjuda fler tillfällen längre fram
om fler är intresserade.
För mer information se bifogad inbjudan.
Ha det gott så länge så ses och hörs vi snart igen.
Flera av oss ses redan på Saltharsfjärden.

Gertrud pua styrelsen Slow Food Gästrikland

Brev till medlemmar 9 2021 i pdf