Festivalmeny med Gästrikesmaker:
- Entré: Jernis Böcklingröra på en skiva av Stinas Finska maltlimpa.
- Huvudrätt: Varmrökt lax från ett av jungfrukusten rökerier tillsammans med nygrillad sparris. Kompletteras med Peters primörsallad (svensk pestobaserad) & en kryddig rabarberröra.
- Dessert: Stinas rabarbergrottor med kaffe eller läskande dryck.
Datum | Söndagen den 12 juni 2011 kl. 13.00 – 16.00 |
Plats | Gavelhyttan, Catarina & Conny Bondegård, Gavelstigen 181. Vägbeskrivning, se www.gestrikesparris.se (här hittar du oss) |
Aktiviteter | Smakrunda med tester och identifiering av oljor, saft, öl, bröd, mm.
Presentation av ett par lokala producenter, som kort beskriver sin verksamhet. |
Kostnad | 125 kr för medlemmar och 175 kr för icke medlemmar |
Anmälan | Anmälan till Anita Hörnstein anita.hornstein@gmail.com,
070-225 26 45, senast 31 maj. |
Välkomna till en trevlig försommardag i sparrisens och rabarberns tecken önskar styrelsen för Slow Food Gästrikland!