KORVKURS
i samarbete med Diléns Saluhall
Onsdagen 19 februari
Vi upprepar succén! Lär dig stoppa din egen korv med bra råvaror och bra metoder! Under ledning av Micke Dilén får du lära dig grunderna i korvstoppning.
Vi kommer att tillverka tre typer av färskkorvar, på griskött samt vilt- och lammkött. Alla korvar kommer att tillagas av ekologiska råvaror. Som deltagare kommer du att få ta med dig ca. 2,5 kg korv hem av de olika sorterna.
Kursledare: Micke Dilén, Diléns Saluhall, Ludvigsbergsvägen 16, Valbo
Tid: 17:00–21:00 (c:a)
Pris: 500 kr för medlemmar, 750 kr för icke medlemmar
”Först till kvarn” gäller så lämna din bindande anmälan senast 12/2 till Anita Hörnstein, 070-225 26 45, anita.hornstein@gmail.com Avgiften betalas i förväg, senast den 12/2, till Bankgiro: 384-4305