Slow Food är en internationell förening som arbetar för att stimulera ren, god och rättvis mathållning i hela världen.

AKTIVITETER 2025

  • 20 januari, Bubbel & Allvar, Gävle
  • 28 januari, Bubbel & Allvar, Uppsala
  • 11 februari, Föreläsning ”Odling av baljväxter i Sverige”, Gävle
  • 6 mars, Årsmöte med middag, Gävle
  • 13 mars, ”Säker mat”, Livsmedelsverket, Uppsala
  • 10 april, Föreläsning ”En låtsasbondes betraktelse”, Gävle (18:00)
  • 6 maj, Slow Träff, Sverre, Uppsala (18:00)
  • 14 maj, Vårmarknad utanför Länsmuseet, Gävle (17:30 – 19:30)
  • 22 maj, Slow Träff, Villa Holmsund, Gävle (13:00)
  • 11 juni, Picknick, Uppsala (18:00)
  • Studiebesök på Ekbolanda gård, Vänge (under planering)
  • 14 augusti, Kräftskiva, Gävle
  • augusti, Surströmming, Uppsala (under planering)
  • 7 september, Botans Dag, Uppsala
  • 10 september, Skördemarknad, Gävle
  • 18 alt 20 september, Resa till Dala Floda
  • september, Tunnbrödsbakning, Gävle (under planering)
  • oktober
  • november
  • 10 december, Terra Madre Day

Ändringar och kompletteringar kan tillkomma.
Hjärtligt välkomna!