Brev till medlemmar 6 2022!

Hej, kära Slow Food vänner!

Nu är det lite grått och mörkare blir det en dryg månad till, men sen kommer ljuset tillbaka. Här kommer vårt sjätte medlemsbrev för i år.
Sätt dig bekvämt, tänd ett ljus, häll upp lite kaffe och ägna en stund åt vårt brev. Det händer mycket inom rörelsen.

Historiska sädesslag!

En mycket intressant kväll med Karin Gerhardt på Silvanum.
Karin, forskare och bagare med eget kafé Ängslyckan i Vendel är så kunnig och otroligt inspirerande och kvällen gav mycket kunskap om kulturspannmål, projekt som pågår och historia. Provsmakning ingick.
Ett härligt gäng med mycket diskussioner blev det också.
Tack alla för en mycket trevlig kväll. 💕

Pralin- och dryckesprovning!

Pralin- och dryckesprovning 6 oktober. Ibland har man trevligt och ibland är det toktrevligt. Det sistnämnda hade vi igår. Supertrevligt och så mysigt. Kvällen bjöd på smakfulla praliner med smaker från trädgård och natur med drycker som förhöjde upplevelsen. Kvällens uttryck var guud så gott!
Värdparet Aimee och Thomas från Öland inramade kvällen med trivsamma berättelser och professionell presentation. Alltså, en superhärlig kväll!

Brev till medlemmar 5 2022!

Hej, kära Slow Food vänner!

Här kommer äntligen ett medlemsbrev igen. Det har varit
så mycket aktiviteter så brevet har blivit lite oprioriterat, men nu så.
Hoppas att du finner det intressant och en bra sammanfattning
av höstens aktiviteter.

Föreläsning om Historiska sädesslag, 18 oktober 18:30!

Hej, alla!

Hjärtligt välkomna till en spännande föreläsning om Historiska sädesslag med forskare och bagare Karin Gerhardt. Karin arbetar på Centrum för Biologisk Mångfald på Sveriges Lantbruksuniversitet och driver ett projekt om kulturspannmål sedan 4 år tillbaka.

Sida 18 av 68

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén